Tulevia tapahtumia ja ryhmiä

• YOGALEDARETRÄFF PÅ SVENSKA

Lördagen den 9 februari 2019 i Yogaterapiföreningens nya utrymmen på Topeliusgatan 3 b i Tölö, Helsingfors (plats finns för circa 20 deltagare).

Yogaledarträff på svenska 9.2.2019 Programmet (PDF)

JOOGARYHMÄT

Joogaryhmät aloittavat pääsääntöisesti viikolla 2 ja kokoontuvat keväällä 15 kertaa.

KATSO KAIKKI KEVÄÄN JOOGARYHMÄT

Joogaterapiayhdistyksen säännölliset tapahtumat

Joogaterapiayhdistys järjestää mm. seuraavia säännöllisiä tapahtumia:

YOGALEDARTRÄFF PÅ SVENSKA

Varje år arrangeras en yogaledarträff på svenska i Helsingfors en lördag kring Runebergsdagen. Programmet kan bestå av föreläsningar, yogaövningar och workshops angående ett särskilt tema. Träffen är avsedd för alla FYF-yogalärare och -studerande.

Yogaledarträff på svenska 3.2.2018 Programmet (PDF)

VUOSIKOKOUS 7.4.2018

Joogaterapiayhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 7.4.2018. Ennen yhdistyksen vuosikokousta keväällä järjestetään joogaan liittyvä ohjelma.

Vuosikokous 2018 ohjelma (PDF)

SYKSYN JOOGAKOULU

Joogakoulua on jo vuodesta 1993 järjestetty syksyisin Helsingissä. Joogakoulussa syvennytään erilaisiin joogateemoihin esim. luentojen, harjoitusten, työpajojen ja keskustelujen kautta. Viikonlopun pituinen Joogakoulu, johon voi osallistua vain yhteen tai molempiin päiviin, on kaikille avoin.

Syksyn joogakoulun koko ohjelma 2018

Vuoden 2018 Joogakoulun aiheena: jooga, aivot ja tunteet.