Tulevia tapahtumia ja ryhmiä

• MAHDOLLISUUS KEVÄTJOOGAAN HUHTI-TOUKOKUUSSA SAMPOLASSA

Anja Skrabbin ohjaama joogaryhmä jatkaa vielä huhti - toukokuussa. Se kokoontuu viisi kertaa seuraavasti

Aika: Keskiviikkoisin klo 17 -18.30 25.4.,2.5.,9.5.,16.5. ja 23.5.

Ilmoittautuminen: anja@skrabb.net

HUOM. Ilmoittautuminen etukäteen on välttämätöntä. Mukaan mahtuu 9 ensimmäistä. Ellei ilmoituksia ole, ei ohjaajakaan ole paikalla. Kertamaksu 12 €, käteisellä ohjaajalle. Myös kevään käyttämättömiä vuoroja voi korvata.

• KEVÄÄN 2018 KURSSIT

Kevään kurssit alkavat viikolla 2. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 3.1.2018 alkaen. KAIKKI KEVÄÄN RYHMÄT

SAMPOLAN JOOGARYHMÄT

Joogaryhmät alkavat viikolla 2 ja kokoontuvat 15kertaa.

SAMPOLAN JOOGARYHMÄT

JOOGATERAPIAYHDISTYKSEN MUUT RYHMÄT JA KURSSIT

Joogaterapiayhdistyksen säännölliset tapahtumat

Joogaterapiayhdistys järjestää mm. seuraavia säännöllisiä tapahtumia:

YOGALEDARTRÄFF PÅ SVENSKA

Varje år arrangeras en yogaledarträff på svenska i Helsingfors en lördag kring Runebergsdagen. Programmet kan bestå av föreläsningar, yogaövningar och workshops angående ett särskilt tema. Träffen är avsedd för alla FYF-yogalärare och -studerande.

Yogaledarträff på svenska 3.2.2018 Programmet (PDF)

VUOSIKOKOUS 7.4.2018

Joogaterapiayhdistyksen vuosikokous pidetään lauantaina 7.4.2018. Ennen yhdistyksen vuosikokousta keväällä järjestetään joogaan liittyvä ohjelma.

Vuosikokous 2018 ohjelma (PDF)

SYKSYN JOOGAKOULU

Joogakoulua on jo vuodesta 1993 järjestetty syksyisin Helsingissä. Joogakoulussa syvennytään erilaisiin joogateemoihin esim. luentojen, harjoitusten, työpajojen ja keskustelujen kautta. Viikonlopun pituinen Joogakoulu, johon voi osallistua vain yhteen tai molempiin päiviin, on kaikille avoin.

Syksyn joogakoulun koko ohjelma 2017

Vuoden 2017 Joogakoulun aiheena oli jooga ja kivun hallinta.